Opslagstavlen

På den digitale opslagstavle kan du følge med i stort og småt om hvad der foregår i Karrebæksminde Vinterbadeklub.
 
Sociale aktiviteter
Medieomtale
Indbydelser mv.
 Indvielse af ny badebro Lørdag den 16. december blev den nye badebro indviet. Der blev holdt taler, og formanden for Næstved Havn Per Sørensen klippede bånden. Herefter belv broen officielt indviet af ivrige medlemmer, som tog sig en svømmetur i smålandsfarvandet. Per Sørensen havde medbragt snorkel, som også kom i brug. Herefter var der gløgg, æbleskiver, miniforårsruller, cacao og småkager. 
Isfulen og Jernkvinden I udsendelsesrækken "Lev Livet" møder vi vinterbaderne i Karrebæksminde. De fortæller, hvad der får dem til at at springe i vandet, når dagene bliver mørke og kalenderen står på vinter. Vi følger også Simon, som vinterbader for første gang. I udsendelsen møder vi også Jernkvinden Maria. Udsendelsen er bragt den 8. dec. 2014 på TV Øst. Klik her.
Ny trappe  2014.11.25 Trappe nr. 2 er nu på plads
Den har ligget der foran huset en tid. I dag var den pludselig på plads. Skønt! Nu er det slut med kø for at komme i vandet, så nu kan vinteren bare komme an! 

VM i vintersvømning - med dansk deltagelse

 2014 20.-23. marts:  VM i vinterbadning - med deltagelse af Conni, Lars og Andy. Se TVØst: "VM i koldt gys" på TV2 Øst  her

 Klik på billedet

2013.5. oktober: Indvielse af nyt badeanlæg. En festlig dag med deltagelse af borgmester, havnechef, gæster fra ander vinterbadeklubber og selvfølgelig nuværende og kommende medlemmer. Der blev holdt taler, klubben blev døbt "Isfulgen", serveret kage og champagne - og ikke mindst badet i det efterårskolde vand.

Spar Nord Næstved sponsoraftale

Det betyder at Karrebæksminde Vinterbadeklub får Kr. 1.000 pr. henvist kundeforhold, hvor Spar Nord Næstved afgør, om der er tale om en henvendelse, der udløser provisionen.
Det er vigtigt, at når I tager et møde med Spar Nord at gøre opmærksom på, at I kommer fra Karrebæksminde Vinterbadeklub.
Beslutter I at blive kunde hos Spar Nord Næstved, betaler de ét års kontingent for medlemmer af Karrebæksminde Vinterbadeklub, dog max kr. 5.000 pr. familie.
Send en SMS med teksten "sparnord KBMV" til 1272, så bliver du kontaktet af en kunderådgiver i SparNord Næstved.